Használat: A képre kattintva felugrik a kiválasztott esemény galériája. A megjelenő kép jobb oldalára kattintva jobbra, míg a bal oldalára kattintva balra lehet lapozni.

Kiállítások, vásárok

Határtalanul fesztivál 2012. október

Mezőkovácsháza 2012. junius

Karácsonyi kiállítás 2011. december

Bogárzó 2011. augusztus

Ferencszállás 2011 szeptember

Szeptember 10-én Ferencszálláson falunapi kiállításunk volt. Korábban a településen ilyen témájú bemutatkozó még nem kapott helyet.

Hagymafesztivál 2011. szeptember

Nagy örömünkre szolgált, hogy ismét részt vehettünk a Makói Hagymafesztiválon. Ötödik alkalommal voltunk jelen ezen az eseményen.

Csanádpalota 2011. augusztus

A csanádpalotai művelődési ház meghívásának eleget téve vettünk részt egy egynapos fesztiválon. Sok külföldi vendég megcsodálta kiállításunkat.

Apátfalva 2011. július

Az Apátfalvi Faluház meghívásának eleget téve vettünk részt a falunapon. Sok gyerek és felnőtt egyaránt érdeklődött a varrás iránt. Készítettünk nyulakat, epreket, kiscsibéket, stb.

Katolikus Egyházközösség - Makó 2011. június

A Szent László Király Római Katolikus Egyházközösség hetedik alkalommal rendezte meg a Szent László napokat, melyre bennünket is meghívtak. Örömmel tettünk eleget a meghívásnak, egy kellemes délutánt töltöttünk az érdeklődő gyerekekkel.

Kiszombor 2011. június

A Kiszombori Honismereti Klub meghívására kézműves bemutatóra érkeztünk a faluba. A magyarvalkói asszonyok bemutatták, hogy hogyan készül az ujjas pánkó.

Színfoltvarrók - Szeged 2011. május

A szegedi színfoltvarrók kiállítását tekintettük meg. Csodálatos kékfestő faliképekkel, és más érdekességekkel találkoztunk.

Karácsonyi kiállítás 2010. december

December elején nyílt Némethné Koczka Edit és Galgóczi Mária kézműves kiállítása, ahol az érdeklődők vert csipkéket, gyöngy ékszereket, folt munkákat, textil karácsonyi dekorációkat és mézeskalácsokat tekinthettek meg.

Makó Expó 2010. június

Egyesületünk úgy döntött, hogy a 2010-es évben részt veszünk a makó Expón. Az érdeklődők itt láthatták először a frissen készített bargelló faliképeinket, valamint színes táskákkal örvendeztettük meg az idelátogatókat.

Leader Expó 2010. március

Budapesten, a Leader Expó-n szokott a vidék bemutatkozni, melyre a 2010-es évben kis csapatunk is benevezett. Nagy sikert arattunk a névadó térbeli textil hagymáinkkal, melyeket mi terveztünk és készítettünk el.

Városi könyvtár 2009. december

Visszatérő kiállítói vagyunk a helyi könyvtárnak a decemberi kiállításainkkal. Célunk, hogy a karácsonyi ünnepkör hangulatát megalapozzuk, és dekorációs ötleteket adjunk az ide látogatók számára. A megnyitón karácsonyi süteményekkel szoktunk kedveskedni az egybegyűlteknek.

Hagymafesztivál 2009. szeptember 18.

Visszatérő kiállítói vagyunk a minden évben megrendezésre kerülő Hagymafesztiválnak. Nagy sikerrel színesítjük a kézművesek sétányát, minden évben valami új "hagymás" terméket készítünk erre az alkalomra.

Hagymaház 2008. december

A 2008-as Hagymafesztivál akkora sikert aratott, hogy meghívót kaptunk a Hagymaházba egy karácsonyi kiállításra. Óriási volt a kihívás a nagy előcsarnok miatt, de azért igyekeztünk kitenni magunkért.

Hagymafesztivál 2008. szeptember 14.

A 2008-as évben vettünk először részt a helyi Hagymafesztiválon. Igyekeztünk a városnak bemutatni minél szélesebb körű munkáinkat, így kiállításra kerültek a karácsonyi, húsvéti és egyéb csodaszámba menő dekorációink: faliképek, táskák, párnák, stb. Nagyon nagy sikert arattunk.